Altevita BIO Mladá pšenice prášek 90g

Je známá svými detoxikačními a čisticími vlastnostmi. Pravidelná konzumace mladé pšenice pomáhá při odstraňování škodlivých toxinů z těla.


  • (> 5 ks) Skladem
    Můžeme doručit do: 22.10.2021
229 Kč
Kategorie: Zelené potraviny
 

Vitamíny - minerály - aminokyseliny - Energie a detoxikace - Anti aging - Imunitní systém - Dietní vláknina

Lidé konzumují pšenici více než 5000 let, už od dob egyptských faraonů. Je známá svými detoxikačními a čisticími vlastnostmi. Obsahuje chlorofyl, esenciální mastné kyseliny, antioxidanty, enzymy a minerální látky, které dodávají do organismu energii. Naše pšenice je ekologicky vypěstovaná a pečlivě vysušená, přičemž zachovávají všechny její živiny. Ačkoliv pochází z pšeničné rostliny, je bezlepková.

Přínosy mladé pšenice:

· Pomáhá posilovat imunitní systém

· Patří mezi alkalické potraviny, které pomáhají vyrovnávat pH krve

· Pomáhá zvyšovat hemoglobin (červené krvinky) v krvi a je tak vysoce účinná např. při anémii

· Je velmi účinným doplňkem výživy při snižování hmotnosti

· Pomáhá při kožních onemocněních (akné, popáleniny), zlepšuje tón pokožky

· Pomáhá při detoxikaci krve, odstraňuje zápach z úst a potu

· Pomáhá zlepšovat reprodukční zdraví mužů i žen

· Zvyšuje energii a vitalitu organismu

· Pomáhá při poruchách, které souvisí s krví, trávením, také při cukrovce, rakovině, zácpě, vředech, artritidě a pod.

· Dietní vláknina pomáhá regulovat hladinu cukru a hladinu cholesterolu v krvi.

 

Pravidelná konzumace mladé pšenice pomáhá při odstraňování škodlivých toxinů z těla. Toxiny se nahromadí v našem těle díky mnoha faktorům, které souvisejí s naším současným životním stylem (těžké kovy, pesticidy, chemické zbytky v ovoci a zelenině, přídavné látky v potravinách, barviva a jiné zdroje znečištění). Všechny tyto faktory přispívají ke zvýšení volných radikálů našeho organizmu a způsobují tak chronické degenerativní onemocnění. Naše tělo tedy potřebuje pravidelný servis a čištění.

 

Molekulární struktura chlorofylu v pšeničné trávě je podobná molekulám v lidské krvi, proto se také nazývá jako "zelená krev" a pomáhá zvyšovat a zlepšovat kvalitu krve zvyšováním hemoglobinu a dodávání prospěšných látek do organismu.

Výzkum a rakovina

Výzkum předních vědců ukázal, že přítomnost chlorofylu v pšeničné trávě snižuje negativní účinky ozařování. Proto se doporučuje pacientům s rakovinou během chemoterapie a radioterapie. U pacientů s rakovinou se obvykle podávají vysoké dávky antibiotik a chemoterapie, které způsobují škodlivé vedlejší účinky, jako je pocit pálení v těle, zácpa, nízká energie, vypadávání vlasů a pod. Chlorofyl a prospěšné látky přítomné v pšeničné trávě jsou významnými živinami, které pomáhají pacientům s nádorovým onemocněním (nahromaděné toxiny během léčby, zvyšování produkce nových buněk. Proto je významným doplňkem výživy a pacienti se tak díky její účinkům lépe zotavují.

Doporučené dávkování:

3 g (1 čajovou lžičku) přimícháme do vody, džusu, smoothie nebo jiného jídla. Doporučuje se konzumovat během jídla nebo po jídle.

Země původu: EU

Nevhodné pro děti do 3 let. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy.

 

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 1185kJ / 284kcal
Tuk: 3,5g z toho nas.mast.kys: 0,7g
Bílkoviny: 24,00g
Sacharidy: 20,3g z toho cukry 8,4g
Vláknina: 37,8g
Sůl: 0,1g

 

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: